Kleur en genieten, dat is de tuintrend 2021

Er bestaan heuse tuin-trendwatchers en die zijn het er over eens: dé woon- en tuintrend van 2021 is in één woord te vatten: kleur! Hèhè dat werd tijd. Want met die hele zwart-grijs trend zijn we nu echt wel klaar. Natuurlijk zorgen in je tuin bloemen en planten als het goed is al volop voor kleur, maar daar kun je nu ook eindelijk weer eens wat anders naast neerzetten dan een grijs bankstel. En daarna volop genieten in je eigen tuin. Ook dat zullen we dit jaar meer dan anders doen.

Klaar met zwart en grijs
Nu we corona hopelijk meer en meer achter ons kunnen laten, is wat vrolijkheid meer dan welkom. Ik ben dus blij dat er weer wat kleur te kiezen is. Zelf ben ik bezig met de voorbereiding van een nieuwe woning en of het nu om keukens, badkamers of tuininrichting gaat: er is weer kleur te zien! Niet overal natuurlijk, er zijn nog steeds veel showrooms waar je kan kiezen tussen grijs, bruingrijs, donkergrijs of lichtgrijs. Maar verandering is gelukkig op komst. Want alle wit geverfde huizen met zwarte ramen en grijze gietvloeren hebben we nu wel genoeg gezien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *